Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az EAST-Personal Kft. több országban már sikeresen jelen van, mint munkaerő közvetítő partner. Cégünk több éve eredményesen működik a munkaerő-közvetítés és kölcsönzés magyarországi, csehországi és szlovákiai piacán. Évente több száz embert segítünk törvényes, bejelentett munkalehetőséghez. Több éve közvetítünk a Szlovákiában üzemelő Volkswagen Slovakia, a Tesco, a Würth Elektronik valamint a DHL Logistics Group cégcsoportoknak is munkaerőt.

Cégünk, jelenleg a növekvő forgalmunknak köszönhetően távolabbi célok elérésébe fekteti legnagyobb erejét, aminek a kezdeti lépése az Ausztriába való munkaerő-közvetítés, osztrák cégek, gyárak és egyéb vállalatok számára, akiknek betanított-, illetve szakirányú munkára is alkalmas munkaerő közvetítését vállaljuk.

Az East-Personal Kft. infrastrukturális kiépítése is megtörtént már Ausztriában, alkalmassá téve ezzel cégünket az ottani munkáltatói igények kiszolgálására.

Amennyiben Önöknél is tapasztalható munkaerőhiány, vagy akár felkeltettük érdeklődésüket, várjuk válaszlevelüket, illetve egy személyes találkozó alkalmával szívesen vállalnánk cégünk személyes bemutatását is jelenlegi partnereink referenciáival együtt.